Aada

Aada on kaunis ja ajaton sidos, jonka muotokieli on saanut innoitusta luonnosta. Nimen mallistolle on puolestaan antanut lempeä ja rauhallinen suomenlampaani Aada. Kaikki tuotteet ovat 100% suomalaista villaa.

Mallistosta löytyy tällä hetkellä pehmeästä ja kauniisti laskeutuvasta kampalangasta kudottuja huiveja, pikkushaaleja ja shaaleja. Tuotteissa yhdistyvät villan lämmin pehmeys ja ajaton kauneus, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Tuotteet viimeistelee vielä mallistolle ominaiset muhkeat ja nyöritetyt hapsut.

Väreinä lampaan omien sävyjen lisäksi mm. herkulliset hilla, karpalo, mustikka, luumu ja sammal.

Aada kuosilla on saatavilla myös paksusta ja muhkeasta karstalangasta napakaksi kudottuja keinutuolimattoja, jotka soveltuvat mainiosti myös pitkän penkin päälliseksi.

Keinutuolimattoja on saatavana kauniissa lampaan omissa sävyissä.

Huivi

Pitkän ja muhkean huivin pehmeään halaukseen on ilo kietoutua. Pituutensa ansiosta huivin voin helposti pyöräyttää kaulalle kaksi kierrosta tai antaa päiden laskeutua pitkinä hulmuten tuomaan pirteän lisän asukokonaisuuteen.

Mitat n. 28 x 250 cm + hapsut

Hartiashaali

Hartiashaali on ihanteellisen kokoinen käytettäväksi hartioilla tuoden pehmeää lämpöä sekä persoonallista kauneutta pukeutumiseen.

Mitat n. 55 x 180 cm + hapsut


Shaali

Ison shaalin peittävään syleilyyn on ihana käpertyä ympäri vuoden niin kauniin kesäpäivän viilenevässä illassa kuin sohvan pehmeydessä talven pakkasten paukkuessa ulkona.

Mitat n. 120 x 180 cm + hapsut

Keinutuolimatto

Villan päällystämälle tuolille on lämmin istahtaa ja villa tuo sisustukseen oman ainutlaatuisen ripauksen pehmeyttä. Soveltuu käytettäväksi myös pitkän penkin päällisenä.

Mitat n. 42 x 150 cm + hapsut