Vaikka ja mitä :)

Sunnuntai 22.1.2017 - Marita


Blogi on viettänyt tässä kiireen keskellä pientä talvilomaa ja palailee taas levänneenä. :)

Vaikka blogi on ollut pienellä tauolla, on käsitöitä tehty entiseen malliin. Kun aikataulut ovat välillä täyttäkin täydemmät niin koneelle ei ehtinyt istahtamaan. Tulevaisuudessa muutenkin tulee Kerttuvillan facebook sivut olemaan se aktiivisempi kanava. Tähän on useampikin syy... Kuvat pysyvät facebookin puolella merkittävästi parempilaatuisina. Sinne saan myös liitettyä jatkossa ohjeita tiedostoina niin, että ne on helppo löytää myös jälkikäteen. :) Ja sitten, saan sinne lisättyä myös videoita mm. erilaisista tekniikoista havainnollistamaan ohjeita. Tämä ei valitettavasti ole mahdollista täällä blogissa. :/

No juu, mutta sitten vähän kuulumisten pariin. Kerttuvillassa alkoi maanantaina Neulepiiri ihanien ja innokkaiden kurssilaisten täyttäessä puodin! :) Ja koska minusta on ihana kokoontua saman pöydän ääreen, pitihän sitä sitten hankkia tarpeeksi iso pöytä. Pitkiä pöytiä olikin muuten yllättävän vaikea löytää (kohtuu hinnalla siis ;) ).. Olen jo pidempään etsinyt sellaista kunnes sitten vihdoin bongasin hurjan kivan pöydän Pimeän Vintin valikoimasta. Kannattaa muuten poiketa tuolla Pimeässä Vintissä mikäli liikutte siellä päin ( Säkylän tien varrella). Paikka pursuaa vanhaa ja vähemmän vanhaa ja todella vanhaa, tykkään! :) No tämä puotiin päässyt pöytä ei ole kovin vanha, mutta tarpeeseen juuri täydellinen - ja punainen!

IMG_0335.JPG

Myös puilla aloittamani huivi on valmistunut ja tykkään siitä kovasti! Laitan myöhemmin kuvan ihan käytössä kunhan saan soljen tehtyä. ;)

IMG_0355.JPG

Olen tällä välin koittanut opetella myös karstamyllyn käyttöä ja Kertun villat pääsivät ensimmäiseen testiin. Nämä villat ovat nyt syksyllä kerittyjä kesän villoja ja niissä näkyy hyvin Kertun auringon vaalentamat latvat. Tulee luontaisesti meleerattua. :D Villa on vielä todella rasvaista enkä malta odottaa, että pääsen testaamaan tämän karstatun villan huopumista. Varmasti nautinto! :)

P1200465.JPG

P1200469.JPG

Niin ja muuten aiemmin esittelemäni ja työn alla ollut ruutuneule ei sitten koskaan päätynytkään paidaksi vaan siitä syntyi tyyny. Se vaan alkoi niin vahvasti houkutella herkullisena tyynynä ja niin sitä sitten suunnitelmat elää. :) Yhden ruudun sivu on tässä tyynyssä 8 cm.

IMG_0342.JPG

Puotiin on myös saapunut uutena ihanan pehmeää Dropsin Andesia, josta saa tehtyä vaikka mitä lämmintä! Minä tein ensimmäisenä langasta pipon. :) Parhaillaan käsissä on tulossa Andesista laukku, jonka huovutan koneessa... siitä lisää kun huovutus on tehty.

IMG_0357.JPG

IMG_0338.JPG

Heipparallaa ja mukavaa illanjatkoa! :)

Avainsanat: käsityöt


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini