Kuulumisia :)

Maanantai 9.1.2017 - Marita


Pitkä viikonloppu takana ja paljon on tullut touhuiltua.

Loppiaisena ajeltiin oikein pääkaupunkiin käymään Helsinki Knife Show:ssa. :) Tämä on kansainvälinen puukkotapahtuma, jossa taitavat käsityöläiset esittelevät toinen toistaan upeampia puukkoja. Kerttuvillan isäntä on täällä käynyt aikaisemminkin, mutta minulle tämän vuoden tapahtuma oli ensimmäinen kerta. Ja varmasti mennään taas uudestaan. :) Jos tapahtuma kiinnostaa, siitä voi lukea enemmän heidän sivuiltaan täältä.

Sunnuntaita vietettiinkin sitten kokonaan ulkoilun merkeissä Kurjenrahkan kansallispuistossa patikoiden. Kurjenrahka on meille lähin kansallispuisto ja siellä onkin tullut käytyä useampaan kertaan. Ajomatka kestää noin tunnin, joten etäisyys on päiväretkeilyyn oikein sopiva.

Tällä kertaa kierrettiin Pukkipalon reitti, jonka pituus on 9 km. Maisemat tällä reitillä vaihtelevat paljon ja parasta antia on minun mielestä ehdottomasti pienet ikimetsäosuudet. Välillä reitti kulkee myös hakkuualueiden viertä ja se on minusta aina aikast tylsää. :/

IMG_0273.JPG

IMG_0281.JPG

IMG_0283.JPG

IMG_0286.JPG

IMG_0293.JPG

Minttu nauttii näistä tällaisista päivistä kyllä ihan täysillä, niin ja me myös! :D Ulkona vietetyn päivän jälkeen olo on ihanan raukea ja posket hehkuu punaisina vielä pitkälle iltaan. :)

Tänään puihin pääsi uusi huivi. Tämä tulee samaisesta Dropsin Alpacasta kuin aiemmin tekemäni ja sidoskin on sama. Tästä on tarkoitus tulla hartiahuivi, jonka leveys on 60 cm. Sellainen ihanasti soljella kiinnitettävä. :)

IMG_1065.JPG

IMG_1069.JPG

IMG_1070.JPG

Ai niin, jippii jippii - Neulepiiri alkaa maanantaina!! :) Olen tästä niin innoissani! Vielä on viimeiset paikat jäljellä eli joku halukas mahtuu vielä mukaan ja ilmoittautumisaikaa on 11.1. asti.

Kivaa uuden viikon alkua! :)

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini