Pellavakoppa

Torstai 5.1.2017 - Marita


Herkullisen värisestä pellavanarusta saa tehtyä monenlaista ihanaa.

Tästä vahvasta ja todella kauniista pellavanarusta virkkasin kopan. Koppa tulee saamaan paikan puodissa uusien jämälankojen pesänä. :) 

Virkkasin tämän kutosen koukulla. Pohja on tehty pylväillä ja aloitukseen laitoin 14 pylvästä. Aloitusympyrän lisäksi pylväitä on virkattu 6 kierrosta lisäten tasavälein 14 pylvästä joka kerroksella. Lopuksi pylväitä on 98. Reunaan virkkasin ensin kolme kierrosta kiinteitä silmukoita kaventaen viimeisellä kerroksella kaksi silmukkaa, nyt 96.

Tästä eteenpäin reunukseen on virkattu viisi kerrosta simpukkavirkkausta. Tästä tuli mielestäni tarpeeksi tukeva, mutta kuitenkin siro, johon narun kaunis, hiukan kiiltävä pinta sopii tosi ihanasti. :) Kopan halkaisija on noin 29 cm ja korkeus 12 cm.

IMG_0258.JPG

IMG_0252.JPG

IMG_0242.JPG

IMG_0246.JPG

IMG_0240.JPG

IMG_0235.JPG

Eilen tuli muuten yleltä aivan mahtava elokuva, Les Miserables. En katsonut loppuun asti kun piti mennä nukkumaan, mutta jos olisin ymmärtänyt ettei sitä pysty areenalta katsomaan enää tänään, olisin kyllä ehdotomasti katsonut loppuun. Tämä on paras elokuva! :)

Olen aikuisiällä käynyt todella harvoin oikein leffassa, mutta tämä musikaali on yksi niistä harvoista, joka on tullut katsottua leffateatterissa. Ja voi elämä miten upeaa se oli! Ja samaa mieltä taisi olla koko täysi salillinen ihmisiä, sillä leffan päätyttyä koko sali puhkesi raikuviin aplodeihin!! Ihan totta! Sitä ihan unohti olleensa vain elokuvissa eikä teatterissa katsomassa mitä parhainta musikaalia. :)

Mukavaa pakkasillan jatkoa, pysytelkäähän lämpimänä! :)

  

Avainsanat: käsityöt, virkkaus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini